miércoles, 22 de mayo de 2013

Presentación

Benvinguts a RadioFloresta.com un projecte que va començar ja fa mes de 3 anys amb alguns sots en el camí com totes les iniciatives independents però que irromp amb força en les ones. 90.00fm.  

Aquesta ràdio està realitzada i dirigida per ciutadans que intenten donar una visió objectiva e independent explicat en primera persona des de tots els àmbits la realitat tangible amb programes de música, actualitat, cultura i esport. 

També estem acondicionant una sala de concerts annexa a la ràdio per poder realitzar esdeveniments com presentacions o exposicions i la gravació de grups musicals o actuacions diverses a l'escenari. 

Esperem poder saciar la fam informativa, cultural i lúdica del nostre entorn i per extensió "streaming" de la resta de l'univers. No cal dir que tota l'ajuda que pugueu prestar serà benvinguda i que podeu contactar amb nosaltres mitjançant: 

mail: radiolafloresta@gmail.com 
https://www.facebook.com/florestaRadioFm 

Estem afegint programació i continguts. Si tens un grup de música, ets solista, tècnic de so, discjockey o senzillament el món de la Ràdio et crida i vols col•laborar, no ho dubtis i envia'ns un missatge. 

Salut

No hay comentarios:

Publicar un comentario