domingo, 17 de noviembre de 2013

Obres a la Floresta.

Obres per pavimentar els carrers Arbustos, de les Gràcies i l’avinguda Piscina, a la Floresta. 14.11.2013

Mentre durin els treballs es faran alguns talls de circulació, tot i que sempre que es pugui es garantirà l’accés als habitatges.

L’Ajuntament ha iniciat avui les obres per formigonar en la seva totalitat els carrers Arbustos i de les Gràcies, així com un tram de l’avinguda Piscina situat entre els números 7 i 36. Les obres també contemplen l’adequació de cunetes per a la conducció d’aigües pluvials. Aquesta actuació forma part d’un conjunt de millores que l’Ajuntament està duent a terme per asfaltar carrers al districte de la Floresta.

Les obres, que suposen una inversió municipal de 94.033 euros, s’han adjudicat a l’empresa Voracys SL i tindran unadurada prevista d’un mes i mig. En total es formigonaran 3.855’95 metres quadrats de carrer.

Mentre durin els treballs es podran produir talls de circulació, tot i que sempre que es pugui es garantirà l’accés als habitatges, ja sigui des de l’avinguda de les Mines com des de la carretera de Vallvidrera (BV-1462). Hi haurà dies puntuals en què el formigonat del paviment no es podrà trepitjar, fet que se senyalitzarà adequadament i s’avisarà amb anterioritat a cada un dels veïns afectats sobre l’horari en el qual no podrà accedir amb vehicle fins a l’habitatge.


Enllaç

No hay comentarios:

Publicar un comentario