jueves, 27 de noviembre de 2014

Punt i a part 39 (26-11-14)

Manel Porta, coordinador de l'Assemblea Nacional Catalana a Sant Cugat, ha visitat de nou l'estudi de Ràdio Floresta per tractar les reaccions al 9N i especialment la proposta d'Artur Mas. La setmana següent ens visitarà Societat Civil Catalana per tornar a fer un bloc de dos programes sobre el procés sobiranista.

A les notícies locals hem explicat com evoluciona el projecte Smart City de Sant Cugat, l'inici de les obres d'urbanització de la carretera entre Sant Cugat i Rubí i les queixes de la Comissió de Carnaval. A més hem repassat altres notícies com la renuncia de la CUP a participar a Guanyem, el canvi d'opinió del PSOE sobre la reforma exprés de la Constitució i la compareixença del Papa al Parlament Europeu.

Manel Porta durant l'entrevista // Foto: Jordi Pascual


L'entrevista ha arribat a la segona part del programa i s'ha centrat en el futur del procés sobiranista que viu Catalunya. Hem tractat afers de l'ANC i el 9N a Sant Cugat així com les reaccions a nivell català i espanyol encara a l'espera de la presentació del nou full de ruta de l'ANC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario