jueves, 19 de junio de 2014

Punt i a part 32 (18-6-14)

El darrer programa de la temporada ha tornat a estar en format PodCast únicament i per això solament hem participat Marc, Jéssica, Miquel i Jordi. Esperem podem acomiadar la temporada la setmana que ve en directe, cosa que anunciarem per les xarxes socials. El Punt i a part 22 ha vingut marcat per l'actualitat florestana però també per moltes altres informacions de tots els nivells que han succeït aquesta setmana.


D'aquesta manera, la primera notícia tractada és l'okupació de les sis cases de professors de l'antiga Escola Municipal. L'okupació ha estat realitzada pel moviment Sis claus masoveria urbana amb la intenció de forçar l'Ajuntament de Sant Cugat a instaurar de forma més eficaç la masoveria urbana a la ciutat. L'Ajuntament respon que fan tot el possible per impulsar-la i, a més, assegura tenir un projecte de lloguer social per a aquestes cases de propietat pública. El govern municipal reivindica una reforma dels edificis per poder-los habitar i recomana als okupes abandonar el lloc pel risc, si bé, els okupes el neguen; totes dues parts avalades per arquitectes.

Encara a la notícia de la setmana es tracten dos altres temes que han succeït a la mateixa Floresta durant la setmana. En primer lloc, les queixes veïnals pel preu de la piscina i, en segon lloc, la petició de l'AMPA de l'Escola de La Floresta per dotar el centre d'un Pla d'Autoprotecció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario