sábado, 22 de febrero de 2014

Incrementat el patrullatge policial a La Floresta davant les queixes veïnals pels okupes.

La Policia Local ha incrementat el patrullatge a La Floresta en resposta a les queixes veïnals per problemes de convivència derivats d'un terreny okupat al carrer d'Emeterio Escudero. Els veïns han posat en coneixement de l'Ajuntament aquesta situació, que diuen, s'ha convertit en 'insuportable'.

Segons han explicat fonts municipals, la resposta policial és l'habitual quan es detecten problemes relacionats amb la convivència. De fet, l'augment de la presència policial es mantindrà fins que es garanteixi la convivència o hi hagi una resolució Emeterio Escudero. La propietat ja va posar una denúncia fa dos anys per l'okupació. Els veïns han portat les seves queixes a la sessió de participació ciutadana del ple de dilluns passat, on han explicat que la propietat del terreny està disposada a activar de nou el procés judicial. Els veïns han advertit que s'està tornant 'insuportable' la convivència, ja que el terreny acull una quinzena de vehicles, gossos, escombraries i es fan vessaments a la riera.

Davant aquesta situació, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha ofert la coordinació del consistori sempre que la propietat estigui d'acord. De moment, l'Ajuntament i els veïns s'han reunit en diverses ocasions per abordar aquest tema i mantenen la interlocució. El cas coincideix amb l'anunci de l'Ajuntament d'abordar la problemàtica de l'okupació. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra tenen previst elaborar conjuntament un pla d'acció per donar solucions a les cases ocupades. Segons va explicar el tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, els dos cossos preparen un mapa de les cases amb inquilins il·legals i d'aquí a uns mesos presentaran el nou dispositiu.

Font

No hay comentarios:

Publicar un comentario