miércoles, 5 de febrero de 2014

Reunió coordinadora d'entitats el Senglar Cultural

La coordinadora d'entitats el Senglar Cultural, de la qual forma part Ràdio Floresta, es va reunir dilluns passat 2 febrer per tal d'establir un calendari d'activitats a concretar durant l'any 2014. 

El resum de l'acta va ser el següent: 

Assistents: Lluís Chavarria, Frederic Vergés, Sílvia Llombart, Xavi III, Isabel Vicente, Ramon Piqué, Pere Lecha, M. Àngels, Manel Berenguer, Leandro Weller, Maria Gallego, Àngel Ruiz, Jesús Navarro, El Hilo Rojo, La Radio Floresta, i Nuria Carralero. 

Al començament, Raquel, membre de l’associació “El hilo rojo, mujeres creando” va donar a conèixer l’entitat i va comentar que estan interessats en participar i col•laborar amb el teixit associatiu de La Floresta. 

Posteriorment Radio Floresta explica la seva idea per realitzar la diada de Sant Jordi a la plaça de l’estació durant tot el dia i consistiria en una presentació del llibre “La Floresta con los pelos de punta”, uns "Jocs Florals" (amb els que volen fer participar als nens/es del col·legi), un concert, parades d’artesania...

L’acte es faria el 23 d’abril, i finalment s’acorda que La Radio omplirà una fitxa d’activitats amb tota l’explicació, especificant acte per acte, horaris, necessitats... i la coordinadora es farà responsable, demanarà permisos, infraestructures, etc.


CALENDARI D’ACTIVITATS 2014
5 de gener
Cavalcada de reis
23 d’abril
Sant Jordi
24 de maig
Concert de música clàssica
14 juny
Bar de jazz a la fresca
23 de juny
Revetlla de Sant Juan (sopar popular)
19, 20, 25, 26 I 27 de juliol
Festa Major
Dijous de juliol
Cinema a la fresca
31 d’octubre
Castanyada
20 de desembre
Caga Tió

No hay comentarios:

Publicar un comentario