jueves, 27 de marzo de 2014

Dia Mundial del Teatre

La nostra ciutat, Sant Cugat, celebra el Dia Mundial del Teatre, del 27 al 29 de març, amb una vintena d’activitats organitzades per les entitats d’arts escèniques de la ciutat. Aquest és el primer cop que la Taula d’arts escèniques de la ciutat organitza aquesta celebració per reivindicar la importància de les arts escèniques. L'activitat començarà just avui, 27 de març, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Teatre, amb la lectura del manifest a les 19 hores a la plaça d'Octavià. Una lectura que anirà seguida d'un tastet de l’espectacle Dona Sàpiens, Nenes buscant la intel·ligència, a càrrec de Les Xandrines. A les 19.30 hores el restaurant El Mesón acollirà la primera Tertúlia amb Amics de l'any: El Teatre, del Carnaval a la Quaresma, a càrrec de Dolors Vilarasau. I a la nit, al Casal de Joves TorreBlanca, Improshow.cat amb la companyia Planeta Impro. L'espectacle, que forma part de la programació de la XCCP, començarà a les 21 hores, i el preu de l'entrada és de 8 euros a taquilla, 5 euros si es reserva.

Divendres, la proposta són dues obres teatrals. Una, a les 21 hores, al Teatre-Auditori, amb Dones com jo de la companyia T de Teatre. El preu de l'entrada és de 26 euros. La segona proposta és l'estrena de l'obra dels 25 anys de la companyia Mira-sol Teatre, amb El criat de dos amos, de Carlo Goldoni, al Teatre de Mira-sol. L'especatcle començarà a les 21 hores, i el preu de l'entrada és de 8 euros a taquilla, i 5 euros si es compra anticipada. A més, el dissabte 29 de març hi haurà una segona funció a la mateixa hora.

Dissabte 29 de març el teatre surt al carrer. Durant el matí s'instal·laran quatre escenaris que acolliran diferents propostes teatrals de manera successiva. N'hi haurà a la plaça de la Vila, a la plaça de Barcelona, al Mercat de Torreblanca i a la Casa de Cultura. La programació serà la següent:

ESCENARI 1: Plaça de la Vila

11 h. Teatre Espiral. Tastet de La Monyos, de Nicasi Camps
11.45 h. In-Fusió Teatre. Parlem de Vinyoli, música i veu per als poemes de Joan Vinyoli
12.30h. Fira Zero. Tastet de La comèdia de l’olla, de Plaute, versió de Guillermo Ayesa.
13.15 h. Mira-sol Teatre. Tastet d’El metge a garrotades, de Molière

ESCENARI 2: Plaça de Barcelona

11 h. Mira-sol Teatre. Tastet d’El metge a garrotades, de Molière
11.45 h. Fira Zero. Tastet de La comèdia de l’olla, de Plaute, versió de Guillermo Ayesa.
12.30h. In-Fusió Teatre. Parlem de Vinyoli, música i veu per als poemes de Joan Vinyoli
13.15 h. Teatre Espiral. Tastet de La Monyos, de Nicasi Camps

ESCENARI 3: Mercat de Torreblanca

11 h. Fira Zero. Tastet de La comèdia de l’olla, de Plaute, versió de Guillermo Ayesa.
11.45 h. Mira-sol Teatre. El metge a garrotades, de Molière
12.30h. Teatre Espiral. Fragment de La Monyos, de Nicasi Camps
13.15 h. In-Fusió Teatre. Parlem de Vinyoli, música i veu per als poemes de Joan Vinyoli

ESCENARI 4: Casa de Cultura

11.45 i 13.15 h. Galeria de Poetes. Marta, la Dona. Recital de poemes de Miquel Martí i Pol i de Joan S. Alós amb acompanyament de piano. 

ACTUACIONS ITINERANTS
Circuit 1. Inici: Plaça de la Vila (escenari 1)- Rambla del Celler- C. Sant Bonaventura- Plaça de Barcelona (escenari 2)

11 h. Tallers de teatre Sílvia Servan
12.30 h. Companyia Patawa

Circuit 2. Inici: Plaça de Barcelona (escenari 2)- C. Sant Bonaventura- Rambla del Celler- Mercat de Torreblanca (escenari 3)

11 h. Can Ninot
11.45 h. Tallers de teatre Sílvia Servan

Circuit 3. Inici: Mercat de Torreblanca (escenari 3)- Rambla del Celler- Passeig Francesc Macià- Carrer de la Torre- Plaça d’Octavià- Casa de Cultura (escenari 4)

11 h. Companyia Patawa
11.45h. Can Ninot 12.30 h. Tallers de teatre Sílvia Servan

Circuit 4. Inici: Casa de Cultura (escenari 4)- Plaça d’Octavià- C. del Carme- Plaça de la Vila (escenari 1) 

11.45 h. Companyia Patawa
12.30 h. Can Ninot

Detall programa

No hay comentarios:

Publicar un comentario